«

»

feb 21

Rugbrød m / gær

rugbrød m gær

500 g fuldkorns rugmel
300 g grahamsmel
200 g hvedemel
7 dl. Kærnemælk
2 tsk. salt
50 g gær

Lun kærnemælken og opløs gæren heri.
Tilsæt mel og salt , ælt Ca. 5 min
Hæver 30 min. Fyldes i en 2 l. form
Efterhæver 30 min.
Bages ved 200 grader ca. 50 min.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2016/02/21/rugbroed-m-gaer/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>