«

»

feb 21

Nudelsuppe med andebryst

Smager skønt og er mættende :-)

Smager skønt og er mættende 🙂

 

2 l. Hønsekødsuppe evt. Terning
Æg nudler Ca. 1 håndfuld
1 andebryst stegt, skåret i strimler

Broccoli skåret fint
Spidskål skåret fint
Forårs løg skåret fint
1 skalotteløg skåret fint
1 lille salathoved, hjertesalat
1 stk. Frisk ingefær fint revet
Et lille stk. Mild chili fint skåret
1 dl. Edamame bønner optøede.

Smages til med :
Soja, fiskesovs, salt og peber
Lidt flydende honning

Andebrystet steges i ovnen ved 200 grader ca 20 min.
Skæres i fine strimler og gemmes til side.

Kog suppen op, tilsæt alle de grønne ting og nudlerne.
Edamame bønnerne tilsættes tilsidst, skal bare varmes igennem.
Smages til og tilsættes til sidst andebrystet.

Spises med eller uden brød .

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2016/02/21/nudelsuppe-med-andebryst/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>