«

»

feb 19

Torskerognsfrikadeller med nudelsuppe

torskerognsfrikadeller

500 g frisk torskerogn
2 æg
3 små kogte kartofler
1 spsk. Rasp
Ca. 1 spsk hvedemel
Salt og peber
De grove stykker af broccoli, spidskål
Hak grøntsagerne fint og hak torskerognen og fjern hinderne.
Bland det hele og steg små fiske deller af det. Server med sød chilisovs.

Suppen :
1 1/2 l hønsekød suppe ( eller terning )
Spidskål, forårs løg, salat hjerte, broccoli, frisk ingefær, lidt chili, æg nudler,soja, fiskesovs.

Kog suppen op og tilsæt det fine af grøntsagerne skåret ud. Ingefæren rives fint og tilsættes sammen med fint skåret chili. Tilsæt æg nudler og lad det koge godt igennem, smag til med soja og fiskesovs.

Server suppen ved siden af fiskedellerne der er pyntet med de søde chilisovs.

nudelsuppe

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2016/02/19/torskerogns-frikadeller-med-nudelsuppe/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>