«

»

feb 24

Rejecocktail med avokado og tomatbrød

nemmad
Rejecocktail med avokado og tomatbrød.

200 g rejer
1 hjertesalat snittet (ikke for småt)
2 forårs løg småtskåret.
1 avokado i mindre stykker.
Læg det hele på et fad, dryb med citronsaft og pynt med lidt dressing.

Plus evt. konge rejer stegt i hvidløg og cayennepeber 🙂

kongerejer

Dressing :
Yoghurt naturel smages til med:
Engelsk sovs
Tomatketchup
Salt og peber
Cayennepeber
Citronsaft

tomatbasilikumbrød

Tomatbrød:
200 g hvedemel
2 tsk. Bagepulver
1/2 tsk. Salt
100 g soltørrede tomater
Frisk basilikum eller tørret
Olie
Lidt vand

Mel og bagepulver sigtes og tilsættes saltet.
Tomaterne blendes sammen med Basilikum eller skæres meget fint.
Bland det hele i en foodprocessor, tilsæt lidt olie og vand imens den kører.
Når det har en passende konsistens og er fint samlet, tages det af.
Formes til en rund kugle der laves til en pandekage, ca. 1,5 cm tyk.
Lægges på en varm pande med lidt olie.
Bages ved svag varme 5 min. På hver side.
Spises til som brydebrød.

rejecocktail

70`food ! (inspiration Jamie Oliver)

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2016/02/24/rejecocktail-med-avokado-og-tomatbroed/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>