«

»

mar 03

Regnbueørred i ovn

fisken

1 ørred på 800 gram
1 citron i skiver
Smør, salt og peber
1 rød peberfrugt

Fisken renses, finderne klippes af og skindet skabes fri for løse skæl og slim.
Lægges på et folie stykke, citron og peberfrugt lægges ind i fiske sammen med smør og salt og peber.
Pak fisken ind og læg den i en 200 grader varm ovn . Ca 40 min.

Server kartofler , Hollandaise , og som jeg æble rødbede salat til. ?

anretning

Salaten :
1 æble i tern , lidt syltede rødbeder i tern , et stykke frisk ingefær , revet.
Blandes og tilsættes 1 spsk. Citron vingerette , og 1 spsk. Mayonnaise.
Lækkert tilbehør ?

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2016/03/03/regnbueoerred-i-ovn/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>