Savoykål med oksekød

savoykål

1 savoykål
1 løg fint snittet
1 fed hvidløg
2 dl ris, kogte og afkølede.
1 æg
Salt og peber
Friske krydderurter
1 dl tomatpure
1/2 dl sød chilisovs
Evt. Lidt fløde eller mælk
600 g hakket okse eller lammekød

Del kålen i blade og kog, dem 2 min , afkøl dem.
Lav en fars af kød og krydderurter og krydderier tilsæt tomatpure og chilisovs.
Tilsæt de kogte afkølede ris. Tilsæt evt. Lidt fløde eller mælk.
Tag et kålblad og læg en skefuld fars på og pak det ind.
De lægges i en lille bradepande på et stykke bagepapir, hæld lidt i bunden af bradepanden.

Er i meget sultne så kog lidt ekstra ris 🙂

Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min (ikke varm luft.)

Dertil fik vi tomatsalat 🙂

IMG_5183

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2016/03/06/1373/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.