«

»

maj 04

Sigtebrød

95

Sigtebrød

750 g sigtemel
250 g hvedemel
3 dl vand
3 dl yoghurt
25 g gær
2 tsk. salt
1 spsk. Sirup
2 spsk. olie

Gæren opløses i det lune vand,
tilsættes yoghurt, salt, sirup og olie.
Til sidst melet, æltes godt i gennem og hæver et lunt sted ca. 1/2 time.
Formes til to brød der efter hæver ca. 1/2 time.
Bages 30 min. Ved 200 grader i varmluft.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/04/sigtebroed/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>