«

»

maj 04

Mandler med lakrids/chokolade

139

Mandler med lakrids og chokolade

Mandler
Chokolade og lakridspulver 😉

Jeg havde købt en pose mandler der var ristet med lidt salt.
De smagte godt, men manglede lige lidt for at jeg synes de var perfekte 🙂

Jeg hældte 1 tsk. lakridspulver ned i posen og rystede den godt.

Derefter tog jeg en plade chokolade, 100 g. 70 % , en tredjedel smeltede jeg over vandbad
tog skålen væk fra varmen og til satte resten af chokoladen. I skålen kom jeg så mandlerne og lagde dem derefter på bagepapir.
Stillede dem koldt og brækkede dem derefter fra hinanden.
De smager himmelsk 😉
Men næste gang vil jeg være mere nøjagtig med deres udseende 😉
Put nogle få mandler i chokolade ad gangen og lad dem afkøle ved siden af hinanden.
Så de ikke klister sammen 🙂

Almindelige mandler kan ristes i ovnen 10 min.
Og derefter drysses med lakridspulver.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/04/mandler-med-lakridschokolade/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>