«

»

maj 04

Chokoladebrud

144

Chokoladebrud

200 g. blød nougat
100 g. hasselnødder
2 spsk. honning
200 g. mørk chokolade god kvalitet

Rist nødderne på en tør pande til skallen løsnes sig,kan gnides af i et viskestykke, køl dem af.
Smelt nougaten i en gryde og tilsæt honningen og de afskallede nødder.
Smelt den mørke chokolade i vandbad eller mikroovn.
Tag et lille fad læg bagepapir i og læg chokolade, nougat og til sidst chokolade, lagvis i fadet.
Stil det i køleskabet og lad det blive helt koldt:-)

Skæres med en skarp kniv i brud og spises når man er lækkersulten 😉

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/04/chokoladebrud/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>