«

»

apr 26

Hjemmelavet hvidløgs / krydderurte ost

Hjemmelavet smøreost , friskost, med hvidløg og purløg, smager skønt som lille mellemmåltid.

 

 

 

Jeg brugte:
A38
Piskefløde (lidt)
Salt og peber
1 fed hvidløg
Lidt purløg, gerne fra haven 🙂
Hæld så meget A38 som der kan være i et kaffefilter, læg det i en sigte over en skål.
Lad det stå natten over, på køkkenbordet, hæld den derefter over i en lille skål.
Vallen der er tilbage er god til at bage med 🙂
Smag til med salt og peber, 1 knust fed hvidløg, og lidt fløde.
Tilsæt til sidst klippet purløg.
Gem det i køleskab, brug det som smøreost på et stykke friskbagt brød.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2017/04/26/hjemmelavet-hvidloegs-krydderurte-ost/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>