«

»

maj 02

Boller med surdej

Skønne sunde boller .

2 dl. Surdej
4 dl. Vand
19 g gær
røres sammen og tilsættes
100 g rugmel
100 g. grahamsmel
500 g. hvedemel
10 g. salt
40 g. hørfrø
40 g. græskarkerner eller solsikkekerner

ca. 1/2 dl olie

Gæren opløses I vandet og tilsættes surdejen.
Blandes godt I maskinen.
Tilsæt nu resten af ingredienserne, ælt godt til det slipper skålen, brug evt. Lidt ekstra hvedemel .
Hæld det over I en skål, eller plastbøtte og lad det hæve.
Hvis du inden smøre beholderen med olie er dejen lettere at få ud.

Lad hæve til næste dag I køleskabet mindst 8 timer.
Jeg har ladet det stå ude på køkkenbordet, I

Men dog tildækket .

 

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2017/05/02/boller-med-surdej/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>