«

»

maj 04

Mysliboller

25

Mysliboller

Mysliboller

220 g mysli,
500 g hvedemel –
1 1/2 dl yoghurt
2 1/2 dl vand

1 spsk sukker evt. sirup
50 g gær
1 tsk salt-

1/2 dl olie

Bland alle ingredienser undtagen hvedemelet

og lad det stå 10 min.

Tilsæt Ca. 500 g hvedemel Må ikke blive for tør.

Hæver Ca. 30 min.

Formes til boller efterhæver Ca. 45 min

Ovn 220 g Bages Ca. 10 min

Kan fryses

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/04/mysliboller/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>