Knækbrød

150

Knækbrød

I alt 500 g af
hørfrø,
solsikkekerner,
sesamfrø,
græskarkerner,
mandler,
Loppefrøskaller

3 dl. Rugmel
1 tsk. Salt
1 tsk. bagepulver
1 / 2 dl rapsolie
2 – 3 dl vand

Tag de kerner og frø du vil bruge ( har)
Hak de store ting med en kniv eller blender

Bland det i en skål og tilsæt resten af ingredienserne
Det ligner en tung våd havregrød 🙂

Der bliver til to plader.
Dejen lægges på et stykke bagepapir, med et andet stykke over.
Rulles tyndt ud og skæres i felter med en skarp kniv.
Bages i ovnen ved 200 g, i 15 min
Jeg vendte bunden i vejret på brødet,
og tog bagepapiret af og gav det 2 min mere med bunden opad 🙂

Det smager himmelsk og er vist godt her efter julen 😉

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/04/knaekbroed/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.