«

»

maj 04

Fuldkorns spelt brød

130

Fuldkorns spelt brød

600 g fuldkorns spelt mel
400 g hvede mel
50 g gær
3 dl. Ymer
3 dl. Vand
1 tsk. salt.
1 spsk. Honning

 

Gæren ud røres i det lune vand, tilsættes ymer, salt og honning.
Til sidst kommes melet i lidt efter lidt.
Må ikke blive for tør.

Hæver Ca. 30 min ,æltes og formes til brød.

Efter hæver Ca. 30 min. og bages ved 200 grader i varmluft , 30 min.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/04/fuldkorns-spelt-broed/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>