«

»

maj 04

Fuldkorns spelt boller

100

Fuldkorns speltboller

250 gram fuldkorns speltmel
650 gram hvedemel
50 gram gær
6 dl vand
2 tsk. salt
1 spsk. Sirup
1/2 dl. olie

 

Opløs gæren i vandet der er lunet, tilsæt salt og sirup,
lad det stå lidt og tilsæt så olie, speltmel og til sidst hvedemelet.
Hæver til dobbelt størrelse, æltes og formes til boller.
Hæver i gen Ca. 1/2 time.
Ovnen 200 grader Ca. 15 min.

Spis dem til suppen, eller med ost til kaffen.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/04/fuldkorns-spelt-boller/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>