«

»

maj 04

Groft speltbrød

99

Groft speltbrød

500 g groft speltmel
350 g hvedemel
1/2 l cremefraise
50 g gær
2 tsk salt
2 spsk honning

gæren opløses i lidt af den lune væske (stuetemperatur)
tilsæt salt og honning
bland melet i både spelt og hvede, hold lidt tilbage så den ikke bliver for tør.
hæver 30 min
Æltes igennem og formes til to brød, efterhæver Ca. 40 min og sættes i en 200 grader varm ovn.
Rids brødene og bag dem 30 min. med varmluft.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/04/groft-speltbroed/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>