«

»

maj 03

Tun deller

157

Tun deller

2 dåser tun
1 reven gulerod
1 fed hvidløg hakket fint
2 æg
2 håndfulde havregryn
Salt og peber

Det hele samles og henstår ca. en halvtimes tid.
Jeg formede dem med en lille barneske til små frikadeller.
Steges på panden i ca. 10 min til de er brune og sprøde.
Smager dejligt med citron eller limesaft 🙂
Spis salat til eller tag dem med i madpakken !

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/tun-deller/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>