«

»

maj 03

Rødspætter i ovn

87

Rødspætte i ovn.

1 styk flået rødspætte pr. mand
1 fennikel
friske tomater
1 økologisk citron
salt og peber
smør og 1 glas hvidvin

store kartofler

Store kartofler vaskes og halveres, lægges i et smurt ovnfast fad. Drysses med salt og sættes i ovn ved 225 grader i ca. 1 time. Vend dem ca. halvvejs.

Fennikel og tomater skæres i små stykker , lægges i et smurt fad, sammen med 1/2 citron i både.
Hvidvinen hældes over, og til sidst lægges de rengjorte fisk oven på. Drys med salt og peber og læg smørklatter på.
Sølvfolie lægges fast omkring fadet, gerne 2 lag, sættes i ovnen 225 grader 1/2 time ca.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/roedspaetter-i-ovn/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>