Revelsben på grillen

Revelsben først kogt derefter grillet 🙂

 

117

Marinade:

Brun farin ca. 1 dl
Ketchup ca. 2 dl
Hoisin sauce 2 spsk.
1 spsk. mørk soja
1 fed fint hakket hvidløg
1 par spsk. olie
Salt og peber
Ca. 2 styk revelsben pr. person

Frilandsgrisens revelsben
Marinere et par timer, i bakken i køleskabet.
Kogt 1/4 time
Grillet 20 min.
Først brunet direkte, derefter indirekte i bakken.

Spis med salat og kogte grøntsager.
evt. brød

Stor portion dressing ?
Tag det du skal bruge og gem resten i lukket beholder i køleskabet.
Kan sagtens holde sig et par uger hvis det ikke har været i berøring med kødet

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/revelsben-paa-grillen/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.