«

»

maj 03

Nakke filet i stegeso

132 (2)

En nakkefilet

timian, rosemarin hvidløg, salt og peber.
Lidt hvidvin.

En stegeso er et rigtig godt køkkenredskab. Kødet bliver meget mørt og det er så nemt at gå til. Jeg lavede det til et par venner og der blev taget godt imod det 😉
Jeg lagde en hel nakkefilet i en stegeso, smurt med olie.

Krydrede den med timian og rosmarin , hvidløg, salt og peber.
Hældte hvidvin ved og satte den i ovnen ved 200 grader . Husk låg på!
Giv den 2 timer.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/nakke-filet-i-stegeso/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>