«

»

maj 03

Kyllingfilet i karry

55

 

1 pakke kyllingfiletter skåret i tern

1/2 bakke champignon i skiver

En god håndfuld grønne bønner, frosne

1 stort løg i tern

1 rød peberfrugt i mindre stykker

1 fed hvidløg
lidt revet ingefær frisk

1 lille dåse ananas i stykker og med saft.

Saften fra 1 lime

Karry som du kan lide det
(ca 1 spsk.) salt og peber

Brænd karry`en af i olie og tilsæt kyllingstykkerne.

Når kødet er lidt fast i det tilsættes resten af ingredienserne, og småsnurrer til kødet er gennemstegt, 10-15 min.

Tilsæt en lille smule fløde og jævn med 1 spsk maizena.

Spis ris til.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/kyllingfilet-i-karry/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>