«

»

maj 03

Kyllinglår med sesam

174

1 bakke kyllinglår

Soja
Sesamkerner

Spidskål salat:

Spidskål
1 rød grape
2 blommer
Lidt hasselnødder
Honning
Vineddike eller citron

Lårene lægges i en plastpose
soja og sesam kerner hældes ved ,
Ryst posen og lad den ligge et par timer i køleskabet

Lægges på bagepapir og steges i ovnen ved 200 grader ca. 40 min

Salaten snittes fint, grape og blommer kommes ved i mindre stykker.
Vineddike og honning blandes og hældes over, til sidst drysses med groft hakkede nødder.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/kyllinglaar-med-sesam/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>