«

»

maj 03

Kylling med jordskokkesalat

96

Kylling med jordskokker salat og stegt hjertesalat

1 kylling salt og peber og penslet med olie.

2 hjertesalat
smør og 1 fed hvidløg
parmesanost

jordskokker
2 æbler
1 rødløg
olie eddike dressing
eller cremefraise med citron

Steg kyllingen i ovnen og parter den.

Jordskokkerne vaskes og skæres i fine skiver.
Æbler skæres i tern, løg i tynde skiver.
Blandes i en skål og overhældes med dressingen.

Hjertesalaten rengøres, de yderste blade fjernes og salathovederne skæres midt over.
De steges på panden ca. 4 min. med skæresiden nederst først.
Læg 1 fed hvidløg på panden imens, gerne i mindre stykker. Server med revet parmasan på, gerne lidt rigeligt.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/kylling-med-jordskokkesalat/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>