«

»

maj 03

Æbleflæsk i ovn

104

Æbleflæsk

Æbler
flæsk i skiver
løg
salt
timian
rugbrød

 

Er du glad for æbleflæsk ? det er jeg og fandt lige en ny måde at lave det på, så det fik vi til aften.

Man tager æbler og løg skærer det i stykker ned i et ildfast fad. Stikker flæsket ned i mellem også langs siderne. Drys med salt og timian. I ovnen 225 grader 1 time. Spis rugbrød til , gerne hjemme bagt.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/aebleflaesk-i-ovn/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>