«

»

maj 03

Æbleflæsk

98

Æbleflæsk

Æbler
bacon
løg
lidt sukker

 

Brug danske æbler , de smager af mest.
Jeg brugte Ingrid Marie æbler med dejligt meget syre.
Løg i skiver ristes på panden og lægges til side.
Bacon i skiver ristes på panden, og lægges også til side.
Æblerne skæres i både, kerne huset fjernes men skrælden bliver på.
Steges på panden i fedtet fra flæsket, tilsættes lidt sukker og steger til de er møre.
Anrettes på et fad eller som her på panden.
Løg og bacon lægges på æblerne.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/aebleflaesk/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>