Køleskabets rester, kylling og grønsager i karry.

Jeg fik bugt med nogle af køleskabets rester i dag skønt 🙂

En rest kylling, dejlig spidskål og skønne gulerødder 🙂

Krydret med ingefær, frisk og æbler der er lidt syrlige og så karry.

IMG_6443

Grydestegte kyllingstykker, med grønsager.

En rest spidskål
Nogle gulerødder
1 løg
Et stk. ingefær
2 æbler
15 små kartofler
Rød karrypasta 2 tsk.
Soja, salt og peber.

4 kyllingroverlår

Spids kålen blev snittet fint, gulerødder skåret i mindre stykker,
Løget skåret fint, ingefær revet, æbler skåret i både, til sidst kartoflerne skåret i halve.

Først blev killyngestykkerne brunet i en gryde med karryen og salt og peber.
De blev taget op og alle grønsagerne blev svitset i gryden, jeg til satte lidt vand og lagde kødet
oven på. Låg på , 40 min ved svag varme, smagt til med soja, og vupti! Mad på bordet 🙂

IMG_6446

 

Permanent link til denne artikel: https://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2016/03/08/nogle-af-koeleskabets-rester-kylling-med-groensager-i-karry/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.