175 g mel 100 g smør Ca. 1 dl. Vand 1 tsk. Salt Æltes godt sammen og hviler i køleskabet Ca. 1/2 time. Forbages 10 min. 200 grader 450 g kartofler 200 g. løg Skrælles og skæres i tern, koges ca. 5 min afkøles 2 dl. Mælk 1 dl. Fløde 4 æg […]
1 pakke butterdej , færdig købt Ca.300 g. Hakket oksekød 1 løg Salt og peber Rosmarin Lidt fløde Revet parmesan eller fetaost Sorte oliven, gerne kalamata Lidt soltørrede tomater i strimler Små tomater Evt, 1 æg til pensling Steg kødet på en pande, tilsæt det hakkede løg Lad det meste af væden fordampe, og tilsæt […]
1 pk. Butterdej 1 bakke kantareller eller brune svampe 3 æg Gedeost Piskefløde Salt og peber Frisk rosmarin Gør svampene rene, rist dem på panden i lidt smør. Tilsæt piskefløde og lad det koge godt ind. Smag til med salt og peber. Lad dem køle lidt af. Tag gedeosten og skær den ud i små […]
1 dl. Grønne linser, kogt med 1 1/2 dl. Vand i ca. 30 min 1 rød peber i tern/ strimler 1 håndfuld små tomater 5 æg Smør til stegning 1 lille bæger cremefraiche Salt og peber Rist de kogte linser på en pande sammen med tomater og peberfrugt Pisk æggene sammen tilsæt 1 […]
2 dl. Færdig tranebær saft, Enten saft man selv skal blande, eller juice. Min saft var tranebær/æble , hvor jeg selv skulle blande vand i. Jeg lavede den lidt kraftig i smage. Der i kom jeg 1 spsk. Ingefærsirup og lidt presset limesaft. Det blev varmet godt igennem, kan gøres i et […]
Seneste kommentarer