Spiseklar

Mad, mad, mad, bare fordi….

  • Forside
  • velkommen
  • Brød
  • crock pot
  • Desserter
  • Fastfood
  • Fisk / skaldyr
  • Fjerkræ
  • Frokost
  • Godter
  • Grønne retter
  • Kager
  • Morgenmad
  • Oksekød / lam
  • Snaps
  • Supper
  • Svinekød

Brød

Bolle af fuldkorns hvede

Chokoladeboller

Femkorns brød

foccacia brød

Frugt og nøddebrød

Fuldkorns spelt brød

Fuldkorns spelt boller

Groft speltbrød

Hvedebrød i gryde

Kagekone af chokoladeboller

Knækbrød

Knækbrød med hvedemel

Madbrød med aubergine og lammekød

Mysliboller

Norske fjeldboller

Osteboller

Pitabrød

Påskebrød

Rugbrød med gær

Rugbrød med natron eller bagpulver

Rosinboller

Rugbrød med surdej

Sigtebrød

Speltboller

Surdej til rugbrød

Valnøddebrød

Permanent link til denne artikel: https://spiseklar.birgittefrostholm.dk/broed/

Skriv et svar Annuller svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Velkommen.

mytaste.dk

Seneste indlæg

  • Kartoffeltærte, mætter dejligt.
  • Galette med oksekød.
  • Galette med svampe
  • Æggekage med linser, grønne
  • Tranebær saft, varm eller kold.

Tags

andebryster banan blomkålsalat blåbær bradepande brød chokoladekage med pynt citroner crock pot edamame fisk frokost anretning frugtkage grønne retter grøntsagsfad hjertekage hvidtøl jordbær kager kransekagekonfekt kylling kærnemælkshorn lagkage marmorkage mazarin middagsmad morgenmad mormorkage nudelsuppe oksekød pandekager pundtilpund remulade saltede sandkage slik småkager snaps suppe surdej torskefiletter valentin vaniljeis waldorfsalat æblekage

RSS Spiseklar

  • Kartoffeltærte, mætter dejligt.
    175 g mel 100 g smør Ca. 1 dl. Vand 1 tsk. Salt Æltes godt sammen og hviler i køleskabet Ca. 1/2 time. Forbages 10 min. 200 grader     450 g kartofler 200 g. løg Skrælles og skæres i tern, koges ca. 5 min afkøles   2 dl. Mælk 1 dl. Fløde 4 æg […]
  • Galette med oksekød.
    1 pakke butterdej , færdig købt Ca.300 g. Hakket oksekød 1 løg Salt og peber Rosmarin Lidt fløde Revet parmesan eller fetaost Sorte oliven, gerne kalamata Lidt soltørrede tomater i strimler Små tomater Evt, 1 æg til pensling Steg kødet på en pande, tilsæt det hakkede løg Lad det meste af væden fordampe, og tilsæt […]
  • Galette med svampe
    1 pk. Butterdej 1 bakke kantareller eller brune svampe 3 æg Gedeost Piskefløde Salt og peber Frisk rosmarin Gør svampene rene, rist dem på panden i lidt smør. Tilsæt piskefløde og lad det koge godt ind. Smag til med salt og peber. Lad dem køle lidt af. Tag gedeosten og skær den ud i små […]
  • Æggekage med linser, grønne
    1 dl. Grønne linser, kogt med 1 1/2 dl. Vand i ca. 30 min   1 rød peber i tern/ strimler 1 håndfuld små tomater 5 æg Smør til stegning 1 lille bæger cremefraiche Salt og peber   Rist de kogte linser på en pande sammen med tomater og peberfrugt Pisk æggene sammen tilsæt 1 […]
  • Tranebær saft, varm eller kold.
    2 dl. Færdig tranebær saft, Enten saft man selv skal blande, eller juice. Min saft var tranebær/æble , hvor jeg selv skulle blande vand i. Jeg lavede den lidt kraftig i smage.   Der i kom jeg 1 spsk. Ingefærsirup og lidt presset limesaft.     Det blev varmet godt igennem, kan gøres i et […]

mytaste.dk

Meta

  • Log ind
  • Indlægsfeed
  • Kommentarfeed
  • WordPress.org

Emner

  • Brød
  • crock pot
  • Desserter
  • Fastfood
  • Fisk og skaldyr
  • Fjerkræ
  • Frokost
  • Grønne retter
  • Ikke kategoriseret
  • Kager
  • lammekød
  • middagsmad
  • Morgenmad
  • Oksekød
  • Slik og guf
  • Snaps
  • Suppe
  • Svinekød

Seneste kommentarer

    Arkiver

    © 2019 Spiseklar.

    Made with by Graphene Themes.