Kylling med jordskokkesalat

96

Kylling med jordskokker salat og stegt hjertesalat

1 kylling salt og peber og penslet med olie.

2 hjertesalat
smør og 1 fed hvidløg
parmesanost

jordskokker
2 æbler
1 rødløg
olie eddike dressing
eller cremefraise med citron

Steg kyllingen i ovnen og parter den.

Jordskokkerne vaskes og skæres i fine skiver.
Æbler skæres i tern, løg i tynde skiver.
Blandes i en skål og overhældes med dressingen.

Hjertesalaten rengøres, de yderste blade fjernes og salathovederne skæres midt over.
De steges på panden ca. 4 min. med skæresiden nederst først.
Læg 1 fed hvidløg på panden imens, gerne i mindre stykker. Server med revet parmasan på, gerne lidt rigeligt.

Permanent link til denne artikel: https://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/kylling-med-jordskokkesalat/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.