![](https://usercontent.one/wp/spiseklar.birgittefrostholm.dk/wp-content/uploads/2022/04/IMG_4235-768x1024.jpg?media=1722058201)
Tortellini i fad 1 løg 1 fed hvidløg Soltørrede tomater, hakket 250 g squash, skåret i mindre stykker 1 tsk basilikum ½ l grønsagsbouillon 1 ds, cherrytomater 1 dl. fløde 1 pk. Frisk tortellini, ca. 250 g Revet parmesanost Frisk mozzarella Rasp og olie til stegning Gerne frisk basilikum til pynt ved serveringen. Svits løg og hvidløg i en gryde, tilsæt grøntsager, krydderier og bouillon. Den friske tortellini puttes ned i gryden og blandes godt rundt. Smages til med salt og peber. Det hele hældes i et smurt ovnfast fad, parmesan og rasp drysses på og mozzarellaen plukkes og lægges øverst. Bages ved 180g i ca. 20 min