Grov tærtebund (gerne færdigkøbt.) 75 g grahamsmel 100 g hvedemel 100 g smør 1 dl. Vand 1 tsk. Salt Æltes godt sammen, hviler i køleskabet ca. 1/2 time Dejen rulles ud og lægges i en smurt tærteform. Forbages Ca. 10 min ved 200 grader. Fyld: 4 løg Lidt honning, smør til stegning 1 stykke emmentaler ost i små tern 1 håndfuld små tomater, skåret i halve 1 dl. Fløde 4 æg Salt og peber Rosmarin 1 tsk. Skær løgene fint ud og steg dem på en pande i smør og honning. Lad dem køle af. Tærtebunden bages ca. 10 min. 200 gader, Inden fyldet kommes i. Osten skæres i tern, tomaterne i små stykker. Æggene piskes sammen med fløden, tilsæt salt og peber. Tag tærten ud af ovnen, læg ost ,og æggemassen på. Derefter løgene der pyntes med rosmarin og tomater. Bages nu ca. 20 min ved 200 grader Smager dejligt med salat til:)