«

»

apr 21

Pak Choy i wok

 

Pak choy er en ny grønsag for mig, har prøvet den af et par gange og nydt den hver gang.
Bestemt kommet for at blive, dejlig sprød at bide i selv efter en tur i en wok.

pak choy i wok

Pak choy

 

 

1 Pak choy
1/2 bundt forårsløg
1 alm. Løg
2 fed hvidløg
1 rød peber
1 gul peber

Olie til stegning
Soja
Sesamfrø, ristede
Salt og peber

Rens og snit alle grønsagerne.
Start med løg, hvidløg, og det hvide fra Pak choy`n
Giv det 5 min. Og tilsæt så resten af grønsagerne.
Giv det ca. 5 min mere.
Smag til med soja salt og peber og giv et drys sesamfrø.

Velbekomme

 

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2018/04/21/pak-choy-i-wok/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.