«

nov 12

Andebryststeg i crock pot :-)

 

Jeg fik lige afprøvet crockpotten til Mortens Anden 🙂
Det blev en vellykket middag, anden var mør og sovsen skøn 🙂

Stegen blev fyldt med æbler og figner der var lækre bløde, men ikke friske. Husk salt og peber både ude og inde 😉
Jeg lagde et rødløg i kvarte og et stykke rød spidskål strimlet i bunden af den smør smurte gryde.
Anden blev lagt ovenpå og der blev tilsat ca. 2 dl. Bouillon. Terning .

Low temp. 5 timer 🙂  Jeg tog Anden op og gav den 15 min. I ovnen ved 225 grader . ( for farve )

Væden blev siet og hældt i en gryde hvoraf sovsen blev lavet.
Tag retten fik vi en skøn salat, rødkål med figner, og brun sovs;-)

Frugt salat :
Mandarin i stykker
Kerner fra et granatæble
1 frisk æble i tern
2 spsk. Tørrede tranebær
1 spsk. honning
Et skvæt granatæble eddike
1 lille håndfuld valnødder

Det hele blandet , flot farve og skøn smag.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2017/11/12/andebryststeg-crock-pot/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>