«

»

sep 29

Kålruller, spidskål eller anden kål

Det smager bare skønt med kålruller 🙂
Brug den nye spidskål, hvidkål eller savoykål

Kål bladene blancheres i en gryde, tages op og lægges på et klæde.
Tag et blad og læg 1 skefuld fars på og pak det fint ind.
Brunes på panden og lægges i et fad , der sættes i ovnen.

Giv det ca. et kvarter, mærk efter om de er faste.

Min fars var:
400 g flæskekød hakket, 3 – 7 % fedt
2 skefulde mel
Salt og peber
1 æg
1 dl. Mælk – lidt danskvand
Cayennepeber
2 spsk. sød Chilli

Spis brød til og gerne grøntsager, vi fik kogte gulerødder til og husk endelig rødbeder 😉

 

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2017/09/29/kaalruller-spidskaal-kaal/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>