«

»

apr 17

Leverpostej, Stenses den gode

lækker postej

 

 

600g lever,
300 g spæk,
6 ansjoser,
2 løg,
2 spsk. mel,
2 æg

2 1/2 dl piskefløde,
2 1/2 dl mælk,

salt og peber

Hak lever, spæk, ansjoser og løg.

Alle ingredienser blandes sammen og kommes
i en smurt form.

Ovn 180 gr. ca. 1 time

Sky: 2 1/2 dl. suppe (maggi terning)
3 blade husblas

Halvdelen hældes over når den er varm.

Resten hældes i en lille skål og bruges
til pynt.

(Ansjoser kan udelades)

 

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2017/04/17/leverpostej-stenses-gode/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>