Vaniljeis, Stenses hjemmelavede

Vaniljeis, Stenses hjemmelavede

Chokolademousse

 

Stenses chokolademousse

5 æggeblommer,
100 g bitter chokolade,
2 1/2 dl. piskefløde
1 tsk. appelsinskal
Pisk æggeblommerne seje.
Smelt chokoladen i vandbad, læg evt. sølvpapir over.
Rør chokoladen igennem og lad den køle lidt af.

Rør chokoladen i æggeblommerne, tilsæt appelsin og lad den køle lidt af .

Pisk fløden og vend den i chokolademassen.

Hældes i en skål eller portionsglas.
Stilles i køleskabet.

Frys den og du har en lækker is.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2017/04/17/chokolademousse-stenses/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.