«

»

apr 12

Påskebrød :-)

Påskehare, brød med rosiner

 

50 g gær
6 dl. Vand ( mælk) lunes
50 g smør
1 tsk salt
1 spsk sukker
1 stor håndfuld rosiner
1 kg. mel

Opløs gæren I den lune væske, tilsæt smør , salt, og sukker
Til sidst melet , æltes godt , hæver til dobbelt str.

Jeg tog en 3 del af dejen fra, der blev lavet boller 🙂

Resten af dej blev formet til en lille hare, brødet efterhævede ca. 1/2time.
Blev penslet med æg bagt ved 200 grader varm luft ca. 25 min.

1 stor kugle til krop, en mindre til hoved, to pølser til bagben, to mindre til forben , to store øre, og til sidst ,men ikke mindst 😉 en lille kugle til hale 😉

Det blev skåret pænt i skiver og smurt med smør 🙂 Smagte dejligt 😉

 

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2017/04/12/paaskebroed/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>