«

»

okt 02

Kylling i karry i crock pot.

Kylling i karry – i crock pot.

Min nyindkøbte crock pot skulle indvies og tilmed til gæster; -)

En ret jeg altid har været glad for er kylling i rød karry og den skulle tilrettes til gryden.

 

Kylling i karry

Kylling i karry

Jeg brugte:
2 løg, i kvarter
2 fed hvidløg, fint skåret
1 spsk. Rød karry
1 stk. ingefær frisk, revet
1 æble fra haven, i tern
1 limefrugt, saften bruges kun
1 bundt forårs løg, snittet
1 lille ds. Ananas
1 lille ds. Bambus
1 kg. Kylling bryster, skåret i halve
1 boullion terning, opløses i lidt af væsken
1 ds. Kokosmælk
Soja sovs, salt og peber,
Maizenamel og lidt vand, til jævning.

Først blev gryden vasket af og smurt med lidt smør.
Løgene blev pillet og skåret i kvarter, lagt nederst i gryden og kylling stykkerne ovenpå.
I en lille kasserolle brændte jeg karryen af med hvidløg og revet ingefær, i lidt smør.
Alle ingredienser blev lagt oven på kyllingen, undtaget:
Kokosmælk, maizena og halvdelen af forårsløgene.

Gryden blev sat til lav varme og tiden til 6 timer.
Efter 5 timer kom jeg resten af løgene og kokosmælken over.
Da det var færdigt tog jeg noget af væden op i en lille gryde og jævnede med maizena, det blev derefter hældt tilbage i retten.
Der blev smagt til med soja, salt og peber.
Til retten spiste vi ris.
Det blev meget vellykket , kødet meget mørt og ikke spor tørt.

 

Brændes af

Brændes af

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2016/10/02/kylling-karry-crock-pot/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>