«

»

sep 26

Bagte æbler med kanelsukker og flødeskum.

Bagte æbler med kanelsukker og flødeskum 🙂

Dejlige danske æbler med lidt syrlighed Uhm.
Her man dem I haven er det bare skønt 🙂

 

bagte-aebler

1 æble pr. mand skrælles og udhules, kernehuset skal væk, men æblet skal helst beholde sin bund 😉
(Alternativt kan æblerne skæres I både og lægges I et fad. Herpå kan lægges tynde skiver marzipan. )

Stil æblerne I et ildfast fad, fyldes med en lille klat smør og kanelsukker.

Bages I ovnen ved 200 grader til de er møre, ca 20 min

Spises varme med flødeskum eller råcreme.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2016/09/26/bagte-aebler-med-kanelsukker-og-floedeskum/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>