«

»

maj 07

Fiskeret / torskefilet

fiskeret

 Torskefilet, skøn fiskeret

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1 aubergine
1 squash
1 løg
1 fed hvidløg
5 tomater
Rapsolie

Parmesanost
1dl. Fløde / mælk
2 æg
Salt og peber

1 torskefilet eller anden lignende fisk.                                                                 Grønsagerne skæres i skiver og ristes let på panden i olie og hvidløg.
Delægges fordelt i et smurt ovnfast fad.
Æggene piskes med fløde, tilsæt salt og peber.
Hæl massen over og drys med revet parmesan.
Øverst lægges fisken og fadet sættes i ovnen.
Ca. 20 min 200 grader

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/07/fiskeret-torskefilet/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>