«

»

maj 04

Vanilje is

118 (2)

Vanilje is
med chokolade og hakkede valnødder.

4 æggeblommer, pastoriserede
1/2 dl sukker
Vanilje korn
1/2 l. piskefløde
1 Håndfuld valnødder
50 g chokolade

Pisk æggeblommer med sukker til de er hvide og cremede.
Tilsæt vanilje, enten frisk eller som sukker.
Pisk fløden stiv og tilsæt æggemassen.
Tilsæt nødder og chokolade , hakkede.
Sæt i fryseren eller i is maskinen.
Frysetid Ca. 3 timer

Hvis du bruger is maskinen skal nødder og chokolade først tilsættes når den har kørt halvvejs.
Køretid 45-50 min. Kan bagefter sættes i fryseren til den skal bruges 🙂

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/04/vanilje-is/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>