«

»

maj 04

Rabarber trifli

 

54

Rabarber trifli.

400 g rabarber i skiver
100 g sukker
1 stang vanille
300 g græsk yoghurt
10 små marengskys

Bring rabarber, sukker og vanille langsomt i kog, og lad det koge 5 min. for svag varme, til rabarberne er møre.

Afkøl den.

Rør yoghurt og knuste marengs sammen og fordel
rabarberkompot og yoghurt creme lagvis i 4 glas.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/04/rabarber-trifli/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>