«

»

maj 04

Jordbær tærte

29

Jordbær tærte.

Bund.

150 g mel
100 g smør
50 g sukker
1 æg

Creme.

2 1/2 dl mælk
1 spsk maizena
1 tsk vanille
2 æg
2 spsk sukker
Ca 10 knuste makroner
1/4 l piskefløde(skum)

Bunden.

Alle ingredienser samles og sættes

i køleskabet Ca. 1/2 time,

inden den rulles ud,

og lægges i et tærtefad.

Cremen.

Æg og sukker piskes sammen i en gryde.

Maizena en opløses i mælken, hældes i æggemassen og opvarmes til kogepunktet under stadig piskning.

Cremen stilles til afkøling,( rør i den engang imellem.)

Makronerne tilsættes sammen med flødeskummet,når cremen er kold.

Cremen fordeles på den kolde kage bund,halve jordbær lægges på.

1/2 glas ribsgele lunes og hældes over. Serveres med et smil 🙂

Den er ret god.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/04/jordbaer-taerte/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>