Honningkage

103

Honning kage

300 g brun farin
300 g honning
250 g smør
4 æg 2 tsk kanel
2 tsk nellike
2 tsk ingefær
1 kg. mel
2 tsk. hjortetaksalt
pynt chokolade, eller glasur
små billeder eller krymmel

 

sukker ,smør og honning smeltes i en gryde.
Pisk de hele æg i sammen med krydderierne ( gem hjortetaksalt).
Stilles til afkøling og sidst tilsæt mel og hjortetaksalt, ælt dejen og stil den i køleskabet et par timer.
Rulles nu ud og stikkes til kager, eller en kagemand.
Pyntes med smeltet chokolade , glasur eller krymmel. Glansbilleder er søde på.
Bagetid ca. 10 min. i 200 grader
Det kan også bruges til et kage hus ,limes sammen med glasur;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.