«

»

maj 04

Femkornsbrød

72

Femkorns brød

6 dl. vand

1 dl. syrnet mælk

1 æg

50 g gær

1 spsk honning

1 spsk salt

1/2 dl. olie

200 g kornblanding

150 g grahamsmel

200 g sigtemel

hvedemel for resten

Lun vandet, tilsæt gær, honning, salt, syrnet mælk, olie, og kornblanding
Tilsæt mel lidt efter lidt . Pas på den ikke bliver for tør.

Hæver en times tid, slås ned, formes til 2 brød, efterhæver og bages ved

225 g. Ca. 30 min.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/04/femkornsbroed/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>