«

»

maj 03

Boller af fuldkorns hvede

128

Boller af fuldkornshvede

200 g. fuldkornshvede
Ca. 800 g hvede
50 g. gær
6 dl. Vand (lunes)
1 spsk. salt
1 tsk. sukker
En god sjat olie, koldpresset raps.

Bagetid 12 min . 225 grader

Bland gæren i det lune vand tilsæt salt og sukker og olie.
Derefter grovmelet og til sidst det fine hvede. Pas på det ikke bliver for tørt:-)
Hæver til dobbelt størrelse formes til boller sættes tæt og efterhæver til passende str.
Ovnen 225 grader i ca. 12 min.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/boller-af-fuldkorns-hvede/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>