«

»

maj 04

Appelsin trifli

148

Appelsin trifli

3 store Appelsiner
Et par gode håndfulde Makroner
1/4 l. Piskefløde

2 1/2 dl mælk
2 æg
2 spsk. Sukker
1 spsk. Maizena
Vanillesukker eller korn fra en stang

Start med at lave cremen:

Æg, sukker , mælk og maizena piskes sammen i en gryde,
opvarmes til kogepunktet under stadig piskning.
Når det er tyknet og er blevet glat og fint tages det af komfuret og stilles til afkøling.
Drys sukker på så det ikke danner skind.

Skræl appelsinerne, skær dem i mindre stykker.
Fløden piskes til skum.
Makronerne knuses og lægges i bunden af en skål.
Appelsinerne ovenpå og derefter den afkølede creme.
Til sidst den piskede fløde 🙂

Dejlig frisk dessert.
Der kan kommes sød vin på makronerne, hvis man kan lide det.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/04/appelsin-trifli/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>