«

»

maj 03

Karrysuppe med rejer

105

Karrysuppe med rejer

kylling
gulerødder
porer
løg
pastinak
smør
karry, salt, peber, ingefær, cayennepeber, Fish sauce,
rejer, piskefløde

1 Stor kylling koges sammen med
1 Gulerod, 1 porer top ,1 løg og 1 pastinak
Koges ca. 1 time

Grøntsagerne kasserers og suppen sis.
Tag brystkødet fra og skær det i små stykker som fyld til suppen.

Snit nogle friske grøntsager og svits dem i smør og karry i en gryde.
Tilsæt lidt af suppe og kog i 5 min.

Kom resten af suppen op i gryden og krydr det med ingefær, salt, peber, cayennepeber og Fish sauce.
Brystkødet tilsættes og suppen jævnes let med maizena og piskefløde.
Smag til!

Til sidst tilsættes 1 pose rejer.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/karrysuppe-med-rejer/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>