Gullasch suppe

127

Gullasch suppe

Ca. 500 g. oksekød, bov, tykkam eller som jeg oksespidsbryst.
Ca 1 liter okse bouillon ( gerne terning)
Kartofler, gulerødder, løg, peberfrugt, og en dåse flåede tomater.
1 lille bakke champignon
Paprika, salt peber, cayennepeber, 5-6 laurbærblade

Kødet skæres i mundrette stykker,
Grøntsagerne skrælles og skæres i mindre stykker.
Brun kødet tilsæt lidt vand og lad det små snurre et par timer .
Jeg brugte trykkogeren, 20 min.
Tilsæt alle ingredienser og lad det små snurre i ca. 20 minutter

Smag til og spis med brød til 😉

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/03/gullasch-suppe/

Skriv et svar

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.