«

»

maj 01

Andebryst med stegte blommer

126

1 Andebryst 300 gram

( 2 personer)
200 gram Blommer
5 store kartofler
1 lille bakke brune svampe
1 dl. Piskefløde
Krydderier: salt, peber, kardemomme,
nelliker, koldpresset rapsolie, vineddike

 

Andebryst med stegte blommer, ovn stegte kartofler og ristede champignon.

Start med at skrælle kartoflerne og skære dem i stænger.
Læg dem i en bradepande på bagepapir, drys med lidt olie og salt.
Sæt dem i ovnen ved 200 grader.

Vask blommerne og halve´r og udsten dem, læg dem til side.
Champignons renses og skives og lægges til side.

Andebrystet tørres og gnides med salt og peber.
Brunes på en tør pande og steges derefter færdig i ovnen.
Læg dem ved siden af kartoflerne, 18 – 20 min.

Blommerne steges i andefedtet på panden, drys det med kardemomme ,nelliker, salt og peber og lidt hvidvins eddike.
Tilsæt lidt smør hvis der ikke er meget andefedt.
Når de er møre lægges de i skål og til dækkes til de skal spises.

Rist champignonerne på en ren pande i lidt smør.
Drys med salt, når de er brune tilsættes lidt fløde .

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/05/01/andebryst-med-stegte-blommer/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>