«

»

apr 30

Rabarber chutney

18

Rabarber chutney

Ca 200 g rabarber i små stykker
75 g sukker
1 lille rødløg i tynde skiver
1/2 rød peber småt skåret
1 tsk revet ingefær frisk
1 tsk god sennep eller 1 spsk. gule sennepsfrø

 

Lidt sød chili sauce eller en lille rød chili
Vin eddike eller balsamico
Sort stødt peber

Alt blandes i et ildfast fad, sættes i ovnen Ca. 1/2 time ved 175 grader.

Rør i det en gang imellem, hvis der bruges hel chili tages den op inden serveringen.

Spises til stegt kød.

Permanent link til denne artikel: http://spiseklar.birgittefrostholm.dk/2015/04/30/rabarber-chutney/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>